top of page

Sabi Byåsen har åpnet!

0

Møt: Chef Juan



"Hva heter du, og hvor jobber du?"


Juan: Jeg er Chef Juan, og jobber på Sabi Sushi Tønsberg og Sabi Sushi Sandefjord.



"Hvorfor ble du en sushi chef? "


Juan: Vel, jeg startet når jeg var i Dubai, og frem til nå har jeg vært en sushi chef i nesten to tiår.



"Nigiri, Maki eller Sashimi? Hva er favoritten din?"


Juan: Sashimi, så klart!



"Hva var din første jobb?"


Juan: Jeg jobbet i Dubai, på Sho Cho, i Dubai Marine Beach Resort & Spa.



"Hva er ditt beste tips for vanlige folk som vil lage sushi hjemme?"


Juan: Hjemme? Ris, så klart! Uten god ris kan du ikke lage god sushi.




Ønsker du å se videopptaket av det originale intervjuet, finner du dette på våre sosiale medieprofiler på Facebook og Instagram.

Comments


bottom of page