Sabi Sushi i Kristiansand | Sabi Sushi
top of page

Sabi Kristiansand åpner snart!

07 : 06 : 15 : 03

kristiansand-ny.jpg

Sabi Sushi åpner i Kristiansand

Etter flere år med vekst på Vestlandet, Østlandet og i Trøndelag, åpner Sabi Sushi nok en gang restaurant i Sør-Norge – nærmere bestemt midt i hjertet av Kristiansand. 4. juni slår den anerkjente sushikjeden dørene opp i Rådhusgata 14c, i de tidligere lokalene til Torvet Bistro – nå med ny energi, ny meny og ny lidenskap for japansk håndverk.

SabiSushi_Juni23_023_edit.jpg
SabiSushi_Mars23_287-edit.jpg

Etablerer seg helt sør i landet

- Kristiansand er en by vi har ønsket oss lenge. Nå føltes timingen helt riktig, og vi gleder oss til å tilby sørlandske gjester sushi med høy kvalitet, laget på våre premisser, sier Ørjan Kjærstad, CEO i Sabi Sushi.


Restauranten blir den sørligste i Sabi Sushi-universet – kun én måned etter at kjeden åpnet sin nordligste restaurant noensinne i Tromsø. Dermed strekker konseptet seg nå fra nordlys til sørlandssommer.

Med sin nye plassering ved Torvet og samarbeid med Thon Hotel Parken, satser Sabi Sushi på å bli et naturlig stoppested for både lokale matglade og tilreisende gjester. – Dette er et konsept vi vet folk i Kristiansand har ventet på. Nå er vi her, og vi gleder oss til å servere Sørlandet den sushien byen fortjener, avslutter Kjærstad.

Sushiopplevelse – ikke bare take away

Kristiansand har flere steder å hente med seg sushi hjem, men få alternativer for de som ønsker å sette seg ned og nyte den som et måltid – i rolige omgivelser, med høy kvalitet på både råvarer og opplevelse.

 

– Kristiansand mangler i dag en rendyrket sushirestaurant hvor man faktisk kan sette seg ned og spise. Det ønsker vi å tilby, sier Raymond Kirknes, hotellsjef ved Thon Hotel Parken – hvor den nye restauranten blir en naturlig del av husets tilbud.

 

Hotellets gjester vil også kunne bestille Sabi Sushi direkte til rommet – en nysatsning som kombinerer komfort med kvalitet.

SabiSushi_Mars23_326.jpg

Eid av kjeden – søker franchisetaker

Til forskjell fra mange av Sabi Sushis etableringer, vil restauranten i Kristiansand i første omgang drives direkte av selskapet selv. På sikt søker man en lokal franchisetaker som kan videreføre den daglige driften i tråd med Sabis filosofi.

 

– Vi vil sikre en god etablering og et solid fundament før vi eventuelt gir stafettpinnen videre til en franchisetaker. Dette handler om å være trygg på at både produkt, drift og opplevelse holder Sabi-standard, sier Kjærstad.

Om Sabi Sushi – ekte håndverk, kompromissløs kvalitet

Sabi Sushi ble etablert i Stavanger i 2011, og har siden vokst til over 40 lokasjoner over hele landet. Filosofien er forankret i det japanske kjøkkenets kjerne: enkelhet, rene smaker og respekt for råvarene. Hver bit skal være et håndverk i seg selv – laget av dedikerte kokker med tilgang på råvarer i verdensklasse.

Sabi Sushi bruker blant annet Aurora-laks – produsert i kalde, nordnorske fjorder og anerkjent som en av verdens beste sushilakser – og Sterling-kveite fra Ryfylke, kjent for sitt hvite, saftige kjøtt. Sushi hos Sabi handler aldri om snarveier, men om detaljer, kvalitet og en ekte opplevelse.

– Vi lager ikke sushi for å være billigst. Vi lager sushi vi er stolte av, med råvarer og teknikker som krever tålmodighet og presisjon. Når vi nå åpner i Tromsø, føles det naturlig å bringe med oss både vår standard og vår respekt for den lokale naturen, sier Kjærstad Sabi AS.

tromsø_nordlys.jpg

Dette er mer enn en ny restaurant. Det er starten på et kapittel vi har ventet lenge på å skrive og nå skjer det med et fantastisk Nord Norsk team i selveste Tromsø.

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til Sabi Sushi Tromsø sier trekløveret Dick Chiang, Alf Mangor Johannessen og Ørjan Kjærstad

bottom of page