

Airis Zapasnikas vinner World Sushi Cup 2025 i Japan.
Lokasjon
Tokyo, 22. august 2025 – Sabi Sushi kan med stolthet melde at Airis Zapasnikas, vår executive chef og daglige leder på Sabi Omakase Oslo...
Les mer

Sabi åpner i Stjørdal
Sabi Stjørdal
Den 2. september åpner vi en ny restaurant, denne gangen i Stjørdal. Her vil du møte den samme lidenskapen for ferske råvarer, kvalitet og håndverk som Sabi Sushi er kjent for.
Les mer

Sabi Sushi Åkra har åpnet!
Sabi Åkra
Nå kan du nyte den velkjente, ferske sushien av høy kvalitet som Sabi Sushi er kjent for – også på Åkra.
Les mer

Sabi Sushi åpnet i Tromsø
Sabi Sushi Tromsø
I mai 2025 åpner Sabi Sushi dørene til sin aller første restaurant i Nord-Norge.
Les mer

Sabi Sushi har åpnet på Nesttun!
Sabi Nesttun
Om bare noen uker åpner vi dørene til vår nye Sabi Sushi-restaurant på Nesttun i Bergen.
Les mer

Sabi Sushi på Holtet har åpnet!
Sabi Sushi Holtet
Vi er glade for å kunne annonsere at vi åpner enda en Sabi Sushi-restaurant – Sabi Sushi Holtet!
Les mer

Møt: Chef Viktor
Sabi Sushi Hinna
«Hva heter du, og hvor jobber du?» Jeg heter Viktor. Jeg jobber på Sabi Sushi Hinna. «Hvorfor ble du sushi chef?» Jeg har alltid vært...
Les mer

Møt: Chef Andrej
Sabi Sushi Sola
«Hva heter du, og hvor jobber du?» Jeg heter Andrej. Jeg jobber på Sabi Sola. «Hvorfor ble du sushi chef?» Jeg husker ikke, det er veldig...
Les mer

Møt: Chef Kalum
Sabi Sushi Egersund
«Hva heter du, og hvor jobber du?» Jeg heter Kalum. Jeg jobber på Sabi Sushi Egersund. «Når var første gang du lagde sushi?» Det var i...
Les mer

Møt: Aries og Anuphong
Sabi Sushi Storo
"Hvor jobber du?" Aries og Anuphong: Sabi Sushi Storo. "Hvorfor ble du en sushi chef?" Anuphong: Jeg ville bare lære noe nytt. Jeg har...
Les mer

Ny Sabi Sushi i Sandvika!
Sabi Sushi Sandvika
28 februar åpner Sabi Sushi Sandvika for fullt. Du finner den nye Sabi restauranten i Sandvika, i utkanten av Oslo sentrum. De siste...
Les mer

Møt: Chef Mark
Sabi Sushi Frogner
Hvor jobber du? Mark: Jeg jobber på Sabi Sushi Frogner Hva heter du? Mark: Mark Jason Subia. Hvorfor ble du sushikokk? Mark: Det er min...
Les mer