top of page

Sabi Hønefoss har åpnet!

0

Kokk som skjærer opp laks til sushi

Bli franchisetaker

Velkommen til Sabi Sushis franchise-muligheter!

Er du lidenskapelig opptatt av kunsten å lage sushi og ivrig etter å starte en kulinarisk reise?

Hos Sabi Sushi tilbyr vi den spennende muligheten til å bli en franchisetaker og bli en del av vår voksende familie av sushi-entusiaster.

Som et anerkjent sushi-merke, med en vellykket historie, tror vi på å dele våre gode smaker og innovative konsepter med sushi-elskere over hele Norge. Vårt franchise-program gir en unik mulighet for ambisiøse entreprenører til å bringe Sabi Sushi-opplevelsen til sine lokale samfunn.

Med vår omfattende støtte og veiledning kan du gå inn i verdenen av sushi-entreprenørskap med trygghet. Fra opplæring og løpende driftsstøtte, til markedsføringsstrategier og styring av forsyningskjeden, er vi dedikert til å styrke våre franchisetakere på hvert område.

Å bli med i Sabi Sushi-franchisenettverket betyr å bli en del av et fellesskap drevet av lidenskap, kvalitet og suksess. Sammen kan vi starte en smaksrik reise og skape et blomstrende sushi-mål i ditt område.

Oppdag mulighetene og lær mer om hvordan du kan bli en Sabi Sushi-franchisetaker i dag! 

  • Vi er alltid interessert i å samarbeide med dyktige og ambisiøse entreprenører som ønsker å bli en del av Sabi Sushi-familien. Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt franchisetilbud.

  • Vi investerer kontinuerlig i markedsføring og reklame for å styrke vår merkevare og øke vår synlighet blant potensielle kunder. Vi samarbeider også med influensere og andre partnere for å nå ut til nye målgrupper.

  • Vi har store ambisjoner om å ekspandere videre og åpne flere restauranter både nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår konsept og meny for å møte kundenes behov og ønsker, og vi ser lyst på fremtiden.

  • Vi legger stor vekt på å skape en god arbeidsplass for våre ansatte, og jobber kontinuerlig med å forbedre arbeidsmiljøet og arbeidsforholdene. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, og legger stor vekt på å tilby opplæring og utviklingsmuligheter for våre ansatte. Vi jobber også aktivt med å skape en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass.

bottom of page